Uitzonderlijk vastgoed in Kortenberg (Blockmansstraat 45-47)

€ 595.000

Omschrijving

Tweewoonst met grote garage/magazijn

Grote garage die kan dienst doen als magazijn, werkruimte of voor een andere beroepsactiviteit met nood aan voldoende ruimte.  Voorheen was dit een garage.

Boven de garage bevinden zich 2 wooneenheden (bel-etages).  Eén wooneenheid met woonkamer, keuken, bureau, 4 slaapkamers, badkamer en terras.  Een tweede wooneenheid met woonkamer, eetkamer, keuken, bureau, veranda, 3 slaapkamers en badkamer.

Het geheel wordt vervolledigd met een ruime en zonnige zuidwesten georiënteerde tuin, die te bereiken is vanaf de garage.

Beide wooneenheden kunnen ook afzonderlijk gekocht worden (Blockmansstraat 45 en Blockmansstraat 47). Op onze website kan u meer info, documenten en een meer gedetailleerde beschrijving vinden over elk van beide.

Het pand bevindt zich in het centrum van Kortenberg, in een rustige straat en in de nabijheid van winkels, warenhuizen en scholen.

Een aanrader voor wie op zoek is naar een gebouw met gemengd gebruik, of een groot magazijn voor de verdere uitbouw van een beroepsactiviteit.  Meer info ? Contacteer ons op het nummer 02/253.000 of via info@ap-p.be.

Wij zijn als bedrijf niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele verschillen t.a.v. de realiteit m.b.t. afmetingen en oppervlaktes.Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Ja
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Nee
Bestemming
:
Woongebied
EPC
:
551 kWh/m².jaar
Unieke code
:
20180620-0002069355-1
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
Niet meegedeeld
Aansluiting aardgas
:
Ja
Aansluiting waterleiding
:
Ja
Keuken
:
Niet meegedeeld
Beglazing
:
Enkel
Type dak
:
Niet meegedeeld
Comfort binnen
:
Telefooncentrale, Elektriciteit, Aardgas, Stadswater, Distributie, Stookolie, Riolering, Internet
Indeling
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat