Handelspand in Kortenberg (Dokter Victor De Walsplein 37)

€ 1.290

Algemeen
Prijs
:
€ 1.290
Adres
:
Dokter Victor De Walsplein 37 , 3070 Kortenberg
Bewoonbare opp.
:
115 m²
Beschikbaarheid
:
01/06/19
Omschrijving
A Property  & Pelsmaekers stelt voor: Handelsruimte in het centrum van Kortenberg
De lokalen zijn heden in gebruik als bankagentschap en bevatten buiten een onthaalruimte, open kantoorruimte, 1 afzonderlijk kantoor (12 m²) ook een kitchenette, 2 WC’s en een terras (12m²). De kantoren zijn voorzien van ingemaakte kasten. De netto vloeroppervlakte op het gelijkvloers bedraagt 115 m². Op de kelderverdieping is er een archief van 38m². Het geheel is inbraakveilig aangezien het heden in gebruik is door een bank.
De ruimte kan eenvoudig volledig worden open gemaakt waardoor men een ideale polyvalente ruimte bekomt.
Het geheel wordt verwarmd met een individuele gasgestookte verwarmingsketel.
Er zijn geen gemeenschappelijke kosten. Enkel een voorschot op het privatief waterverbruik. Het elektriciteits- en gasverbruik wordt gemeten via privatieve meters.
Provisie water: 20 euro per maand.
Deze handelsruimte is zowel geschikt als kantoor, winkel als polyvalente ruimte (dansschool, …). Geniet van een ideale zichtbaarheid en ruime gratis publieke parkeergelegenheid. Ideale bereikbaarheid met de wagen en de bus. Treinstation op wandelafstand.
Echt de moeite waard! Bel 02/253 4000 voor een bezoek. Bekijk ons volledig aanbod op www.ap-p.be. Schrijf u in op onze website indien u automatisch op de hoogte wenst gehouden te worden van nieuwe panden.
  

Stedenbouwkundige informatie
EPC
:
In aanvraag
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat