Getuigenis: een appartement in beheer bij AP&P

Op haar leeftijd wil Myrianne haar hoofd vrij van zorgen over haar appartement in Kortenberg. Omdat Immo Pelsmaekers eerder de verhuur van het appartement deed, kwam ze bij het gefusioneerde A Property & Pelsmaekers terecht. Er was direct een goede klik met Kristel, onze Manager Rentmeesterschap. Hoe de samenwerking zich verder ontvouwde en wat AP&P voor haar doet, legt Myrianne zelf uit.

Terug genieten van het leven met een hoofd vrij van zorgen

Nu ik de 80 voorbij ben, wil ik volop genieten: uitstapjes met Okra, babbels met mijn fantastische buren, wandelingetjes met mijn hondje en het werken in de tuin. Voor dat laatste heb ik de hulp van een hovenier ingeschakeld. Net zoals ik assistentie wilde voor het beheer van mijn appartement. Omdat ik Immo Pelsmaekers kende van de verhuur vroeger, kwam ik nu bij AP&P terecht. Ook al zijn ze samengesmolten en verhuisd, oud-bekende Gerda is er nog steeds. Ze hebben me (zoals vroeger) heel vriendelijk ontvangen en goed begeleid. Na jarenlang zelf alle administratie van het appartement te hebben gedaan, heeft Kristel nu alles overgenomen. Mijn hoofd is vrij van zorgen. Natuurlijk brengt dit kosten met zich mee, maar het is het meer dan waard. Ik voel me er goed bij.

“Op mijn leeftijd wil ik volop genieten van wat ik graag doe. Het beheer van het appartement werd me teveel. Alles verandert zo snel... Kristel zorgt nu voor alles. Mijn hoofd is vrij.” vertelt Myrianne.

Prima begeleiding en heel gedienstig

Vanaf het begin klikte het prima met Kristel, en dat vond ik heel belangrijk. Ze heeft me alles heel goed en grondig uitgelegd. Net voor de nieuwe verhuring heb ik het appartement helemaal laten vernieuwen en opfrissen. Kristel heeft me zelfs geholpen bij het kiezen van de kleuren, zodat alles volgens de laatste mode is. Zij ziet heel huizen en weet wat de mensen willen. Omdat ik de gemiddelde vraagprijs niet ken, hebben Kristel en ik samen de prijs bepaald. Zij kent dat allemaal, en ik heb het volste vertrouwen in haar. Zij heeft de bezoeken ook gedaan. Toen er een aantal kandidaten waren, heb ik haar gevraagd mij te adviseren over de keuze van huurder. Zij weet beter als ik waar je op moet letten. Ze kent haar job goed en is enorm gedienstig. Als ik iets vraag, dan doet zij dat. Als er iets mis is in het appartement, dan neemt zij dat snel op.

Te complexe wetgeving

De wetten veranderen allemaal zo snel. Het is enorm complex geworden en bij AP&P doen ze niet anders. Vroeger deed ik alles zelf met hulp van de syndicus. Door mijn ouderdom, maar ook omdat ik liever andere dingen doe, is het appartement in beheer geven een goede oplossing. Ik wil mijn dochter en haar man er niet belasten, want ik weet hoeveel tijd het vraagt. Ik ben heel erg overtuigd over de aanpak van AP&P. Tegelijkertijd ben ik ook recht door zee: als er iets mis zou zijn, bespreek ik dat direct met Kristel. Tot nu toe kan ik alleen maar goeds zeggen over wat ze gedaan hebben!

Overweegt u net als Myrianne om uw appartement in beheer van een kantoor te geven? Kom zeker langs voor een volledig vrijblijvend gesprek. Wij vertellen u graag in detail hoe wij u ontzorgen. Bel ons op 078/48 47 00 of mail naar info@ap-p.be.

U kunt alvast meer informatie vinden op onze pagina over rentmeesterschap 

Een appartement in beheer bij AP&P: een getuigenis